Friday, March 26, 2010

aku benci dia

salam sejahtera....
Tatkala pada hari aku sering dipermainkan oleh teman sekelas dengan seseorang yang akhirnya aku terasa nak sangat membuat pengumuman umum..........
untuk pengetahuan korang aku tak suka dia ok, aku cakap dengan dia hanya sebagai team work yang tetiba lectre tu boleh pasangkan pasangan dengan ku......
Adku tak boleh terima kesalahannya yang dulu, terlajak perahu boleh berundur terlajak kata badan binasa....
pengajarannya jangn lah menilai orang dari luaran sahaja......
Ia agak kurang ajar apabila terlampau over tanya soalan sewaktu pembentangan ku, tetibe teringat dulu aku memang banyak soalan tetapi niat baik ku ini disangka buruk oleh beliau lalu teeeersebarlah pada semua pelajar perempuan kolej kediaman ku yang aku ni sengaja nak kenekan orang dengan soalan mati....
disebabkan peristiwa tu aku pon tak banyak lah tanya soalan sebab tak selesa dia satu kelas....
arghhhhhh~~~~~
adakalanya jumpa ustazah(lectre) shakila....aku suka ustazah nie kerana beliau bersifat keibuan......
maaf kalau ade yang terase, sekarang aku lihat mereka(yg aku x suka) mula disumpah oleh yang lain dan mula berpecah,....kesian pulak~~~~biarlahhhh dieorg

4 comments:

Cikgu Siti Juwairiyah said...

slm..dik,hehe..bru brpluang bce entri awk..wlaupn dah lme, kak nk komen jg.. :)
dulu mse akk form 4 ade projek add math kn..ade x lg skrang?
kak ju wt sush pyh trun jb, jmpe kwn skolh lain, discuss..da siap, wt cntk2 n print..mse print tu bleh plak jmpe kwn skelas, die mntk..katenye nk tgk cth pnghrgaan je..yg lain x..kak ju pn bg disket..mse tu pendrive xglamer lg..tp die xhargai ape yg akk bg, die copy smue n print sebiji2 pastu bg pd smue org dlm klas..ble akk tnye kwn lain, mne dpt jwpn tugsn tu, die kate A bg, die yg wt..die bg ktorg print..Ya Rabb sedih sgt akk..smpaikn akk trjmpe ade org print dgn nme2 akk skali, cver pn sme..ish2,agk2 nk mniru..akk sedih sgt..akk doa spy spe yg buat tu add math die xllus..akk benci die..xreti nk berusha wt sndri,pastu jual nme..akhirnye mmg pn, bbrp org yg wt tu faild add math mse spm..kak ju rse brslh sgt..dorg xdpt kje yg baik, nk msuk u pn sush..trpkse mndlmi bdg brtntgn ngn sains..wlaupn kak ju rse Allah yg takdirkn dorg faild ats usaha dorg, tp kak ju slh stu sbb dorg faild..kak ju blajr mmbenci perbuatan org tu, bkn die..kak ju spttnye doa spy die insaf..pelah,mse tu knk2 lg kn..trlalu ikut prasaan..
Jd dik, jgn jd org yg sukar memaafkan..xpe klau kite klah tp kte klah brstrategi.. :)

my_rules said...

kak macam situasi saya....
sem lepas ada cerita buruk tentang saya tersebar luas....jadi saya doa agar org yang buat cerita tu disumpah seperti mana saya kena....
jadi salah ke saya buat begitu, patut ke saya maafkan mereka...kalau ianya kali pertama tidak mengapa tapi ianya kali ke 2..kalau saya masih berkawan dengan mereka mungkin kali ke 3 akan berlaku cerita buruk saya tersebar.....tetapi saya ini sering di main2kan oleh teman sebilik dengan die....hanya gara-gara dia memenuhi ciri2 perempuan yang saya minat....saya ingat ciri2 yang saya suka ini akan menunjukan seseorg perempn itu baik....rupanya sebaliknya....sangat sedih apabila kita sangka dia sangat baik respect..tapi sebenarnya tidak..

Cikgu Siti Juwairiyah said...

xpe dik, Allah maha adil kn.. kite doa spy die brubh ye..

my_rules said...

harap begitulah..tetapi seandainya die berubah, kenangn hitam tersebut masih ada

Post a Comment

jAnGan Tau BacE Jee, Komen SekAli....

Rakan Persinggahan

clikck me