Monday, August 10, 2009

EsOk GeNapLah UmuRku 18 TahuNNNNN........

HapPy BiRthDay For sEndiRi



eerm sedapnyer nk makaaaaan tp just take pic at yahoo jerw



Monday...........10 august 2009 at 2 a.m.......







esok my birtday 11 ogos .....................

hari jadi tahun ni macam sunyi je............yg paling best mase kat stepo(sek.teknik.pontian)

tak sangke ade member sanggup belikan kek.........pamy orgnyer......

terkejut gak die belikan kek, tp memang tak dinafikanlah sebab die pentingkan persahabatan...

disitulah saye kenal erti persahabatan.......keadaan bertambah meriah mase waktu tahun lepasdimana hari jadi saya pada waktu pertandingan perbahasan inter jurusan......waktu itu saye jadi juri....jadi tetibe saya ditari ke bilik sebelah.......dieorg kate saye berat sebelah bagi markah.......

saya da cuak..........sebab setiap kiter org senior akan ade handle ank buah bahas....


macam saya handle dak2 biro, n dak2 jurusan saya perd,......kesemua yg saya handle ade 3 team......jadi bile da cuak tu tetibe dieorg ramai2 da standby tepung kat tangan....apelagi baling ar.....habis putihhh......


saye ape lg lari arr kuar dari kelas....sekalitu anak buah saye pown komplot standby telor......


hah kene telor+tepung=lorpung......hah busuuuk tol baju tak hilang baunye.........


itulah pengalaman yang tak dapat dilupakan...........saye ni pendiam tak sangke ahli biro n biro lain kat sek leh ingat hari jadi huhu terharu......................tapi nasib baik anak buah saye menang bahas n dapat pembahas terbaik.........kalu tak makan tepung balik.............

my best biro protokol handle MC n P.A sistem.....


this my anak buah yg menag terbaik.

1 comments:

aKu sEmp0i.... said...

woit...
ko pnye brthday bsok..
bkn ari nie..
nnt aku bgtaw 1 dnia burfday ko.
hehhehee

Post a Comment

jAnGan Tau BacE Jee, Komen SekAli....

Rakan Persinggahan

clikck me