Friday, April 16, 2010

JKK melewar ke

hehe, alkisah dulu ada program di suraw melewar
ceramah membina jati diri....
so mirul dapat messj dijemput datang, so bile dah datang tu dah duduk...
lelaki tak ramai tau tetibe terkejut  dengar anousment kat speaker melewar "sesiapa yang ingin menjadi JKK melewar sila ke surau untuk taklimat" adoiyai, asal tak cakap dari awal yang ni JKK kalau tahu tak pergi...pada waktu tu kawan serumah tanya "nak g mana"
cakap la ade program di surau....habis program tu masuk je rumah dengan muka yang malu dieorng kata "waa JKK melewar yang baru" mirul cakap la mane ade , tak terlintas nak jadi JKK ...sampai ada kawan tulis kat kertas ni
lama kelamaan adelah yang meminta jadi JKK, so mase tu berbelah bahagi nak , @ tak nak...
so tanya pandangan senior debat, die kata kalau nak pigang jawatan mesti ada matlamt....so mirul lihat lah mereka yang berjawatan seperti abg fauzi semua ada matlamat...so mirul buat matlamat nak promote debat di melewar sebab masa mirul masuk debat tu lah first time melewar hantar debat sedangkan melewar kan ada FPT(pendidikan teknikal) yang akan jadi cikgu sepatutnya mereka lebih menceburi pertandigan ini...huhu harap2 matlamat tercapai.....yeahhh majulah debat

2 comments:

Cikgu Siti Juwairiyah said...

slm
FPTek dik..
guru-guru sibuk dengan tugasan dan kerja2 luar.. ;p
gudluck new jkk!!!
hebat la mirul..
chayok!!
(^_^)

my_rules said...

wassalam.....hehe
maaf saya keliru FPTEK n FPT..
kak salah ke kalau matlamat saya macam nie sedangkan saya adalah BKE kerohanian

Post a Comment

jAnGan Tau BacE Jee, Komen SekAli....

Rakan Persinggahan

clikck me