Friday, December 25, 2009

AVATAR


hak3, setelah penat berdebat keesokan hari selepas daftar melewar aku follow group debat g bandar BP enjoi.....pada mulanya kami makan with miss eng(yg uruskan kami debat) aku kagum dengan miss eng yg begitu perihatin terhadap debat bahasa melayu.......
after that miss eng x ikut g tengok wayang.......start kol 9 so g karo dulu...
aku just tengok jew dieorg karok.......
haha disebabkan enjoy lame sangt aku terpakse balik esok....aku kene balik sebab kene pulangkan laptop kakak aku.......
kami menonton cter AVATAR....
ianya memang seronok macam nk beku dalam tu......
die nyer grafik memang best mengisahkan 2 dunia hasil pengarah cter tetinic......prefect......
cubela g tgk......
ni la grop pertama selain dak melewar yg aku rapat....~~~~

3 comments:

cyrus rupert said...

oh, g tgok wyg x ajak org. sedih je org kt sini tgok ntv7 je

adzMie said...

smkin maju ko mierul..
hohohh

my_rules said...

salam.....
to syrus: hak3, sorry dude, kamo kat seberang macam mana nk ajak......

to adzmie: thnx dude, pengaruh engko la .....aku just follow jew dieorg yg ajak...

Post a Comment

jAnGan Tau BacE Jee, Komen SekAli....

Rakan Persinggahan

clikck me